Kommende verkstedbesøk

Du har mulighet til å registrere kommende verkstedbesøk, og derved holde på kunden.

Du trenger bare å endre “status” og hva som er neste km/dato.

Trinn 1 – Kommende

1. Servicetype: service, kontroll, tannrem osv. velges.
  2. “Servicestatus” endres til KOMMENDE.
  3. Km for neste/kommende tastes inn (akkurat som på en smørelapp)
  4. Dato for neste/kommende tastes inn (akkurat som på en smørelapp)
  5. TRYKK på “LEGG TIL OG AVSLUTT”-KNAPPEN, ELLER “LEGG TIL MER”-KNAPPEN

Trinn 2 – Dataene er nå registrert.

1. Tast inn registreringsnummeret
  2.  Søk
  3. Kommende/utført (Her kan du velge mellom “kommende – bestilt – utført””
  4. Se servicedata (Her kan man se informasjonen om bilen, service, kontroll, tannrem osv.)
  5.  Rediger data (Hvis det er feil i dataene, kan du rette disse i løpet av 48 timer ved å trykke på den blå “blyanten” og endre dataene)

Husk også på å opprette kunden, slik at kunden helt automatisk blir minnet på neste service via SMS og e-post.

Du kan også skrive ut den inntastede serviceinformasjonen til kunden din.

Se disse veiledningene.

Opprett kunde

Print Service Info